NIEUW IN 2021
PELLETPRODUCTEN
Bekijk producten
NIEUW IN 2021
HOUTPRODUCTEN
Bekijk producten
Geleverd en geïnstalleerd voor 73€ x 24 maanden
Geld lenen kost ook geld. TAEG 1,99%
Bekijk producten
OUTLET
BESTE PRIJZEN
Bekijk producten
Previous
Next

Premium kwaliteit

Innovatie & design

Alleen het beste voor je huis, vind je bij ons

Topkwaliteit & expertise

Authenticiteit en techniek

Ons verhaal

Welkom bij een van de grootste Belgische online winkels in onze sector. Wij garanderen een breed assortiment producten, die bijna allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien garanderen wij onze klanten producten van hoge kwaliteit en een klantgerichte service. 

DUALTHERM 35

Art.nr. 00487
€6 689,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Domusa Dualtherm 35; een combinatie van hout en pellets in één systeem, wordt ook wel een hybride ketel genoemd. De ketel is door Domusa ontworpen om te profiteren van het gemak van pellets, maar ook om gewoon hout te kunnen verbranden, zowel voor de verwarming van uw huis als voor het sanitair water. Aangezien de pelletbrander zich onder de houtverbrandingskamer bevindt, is het mogelijk dat de Dual-Therm zelf optimaal omschakelt van pellets naar hout. Dit betekent dat u de ketel zowel met pellets als met hout kunt gebruiken. De ketel zelf zal echter ook uw voorkeur kennen: wilt u het hout aansteken met pellets of wilt u hout in de ketel doen wanneer deze al pellets brandt? Dit alles is mogelijk met de Dual-Therm, die zelf beslist wanneer hij zijn pelletbrander in- of uitschakelt. Met een vermogen van 35 kW is de Domusa Dual-Therm 35 ideaal voor het verwarmen van uw huis of bedrijf. Met een rendement van ten minste 90,4% is de Domusa Dual-Therm 35 zeer zuinig.

De voordelen van Dual Therm :

ECONOMIE
De technologische innovatie die DOMUSA TEKNIK in de Dualtherm-ketel heeft gebracht, maakt een concurrerende aankoopprijs mogelijk die, in combinatie met het gebruik van twee verschillende zuinige brandstoffen, de kosten van uw initiële investering zeer snel compenseert.
AUTONOMIE
Het gebruik van pellets of houtblokken vermindert automatisch de afhankelijkheid van houtblokken en draagt bij tot een hogere bedrijfsautonomie.
COMFORT
Dankzij deze ketel kunt u profiteren van het gebruik van houtblokken, met hetzelfde comfort dat een automatische pelletketel biedt
Bewaar dit product voor later

De nieuwe generatie kachels

Voor een warme woonkamer

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €100.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.