NIEUW IN 2023
PELLETPRODUCTEN & HOUTPRODUCTEN
Bekijk producten
VOLLEDIGE & CONFORME INSTALLATIE - ONDERHOUD - REPARATIE
Bekijk producten
MAANDELIJKSE BETALING MOGELIJK
“Let op, geld lenen kost ook geld.” « Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. » Ecogy Sales BV., agent in nevenfunctie, Maastrichtersteenweg 67, 3770 Vroenhoven, BTW BE0699.632.987, RPR Vroenhoven.
info aanvragen
OUTLET
BESTE PRIJZEN
Bekijk producten
Previous
Next

De goedkoopste en meest onafhankelijke brandstof !

Groene energie !

Installeer nu uw cv-ketel op biomassa!
Waarom ?

Waarom kiezen voor onze producten?

Ons verhaal

Dankzij onze 75tig jarige expertise is Ecogy een adres van vertrouwen in onze sector van haarden, kachels en biomassa cv-ketels. Wij garanderen onze klanten producten van zeer hoge kwaliteit met een klanttevredenheid van 98,7%. Elke kachel wordt door onze gecertificeerde techniekers conform volgens de installatie voorschriften van de fabrikant evenals volgens de geldende wet en regelgeving voor haarden, kachels en rookkanalen reglementair geïnstalleerd.

MT HYDRAULIC KIT

00592
€623,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Het gamma hydraulische kits biedt een eenvoudige en economische oplossing voor elk type installatie dat de woning vereist.
De verschillende modellen zijn uitgerust met klimaatregelingen afhankelijk van de buitentemperatuur, speciaal ontworpen voor stralingsvloerinstallaties in combinatie met radiatorsystemen of de productie van warm stromend water.
Alle hydraulische kits zijn uitgerust met pompen met een hoog rendement en een laag energieverbruik, zodat het hele gamma beantwoordt aan de energie-efficiëntienorm.


Bewaar dit product voor later

De nieuwe generatie kachels

Voor een warme woonkamer

Laagste prijs.

Rechtstreekse invoer van diverse fabrikanten

Snelle levering

Grote voorraad beschikbaar

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.