THERMOKACHELS, THERMOFORNUIZEN EN THERMOHAARDEN OP HOUT EN OP PELLETS

ISIDORA HYDRO, pellet-thermokachel – Evolution Line 

ISIDORA HYDRO, pellet-thermokachel van de laatste generatie, beschikbaar in twee vermogensuitvoeringen (16kW en 20 kW op water). Deze innovatieve thermokachel is ontworpen om aan de meest restrictieve Europese certificeringen te voldoen en om de maximum coëfficiënt, bonus voor de ISDE-subsidiebijdrage te verkrijgen. Dit is het resultaat van een zorgvuldig proces van onderzoek en innovatie dat, dankzij de knowhow van meer dan 50 jaar ervaring in de branche, het mogelijk heeft gemaakt een innovatief, veelzijdig en efficiënt product te realiseren, dat in staat is om op ecologische en economische manier het hele huis te verwarmen zonder concessies te doen aan het gemak en de eenvoud van het beheer ervan en aan een verzorgd en elegant design. De geraffineerde gecombineerde bekleding van majolica en gelakt staal is beschikbaar in verschillende kleurafwerkingen: Bordeaux, Wit en glanzend Taupe voor de H16-uitvoering en Ivoor en Bordeaux voor de H20-uitvoering. De grote ruit van de vuurdeur laat u ten volste genieten van het ruime zicht op de vlam terwijl de volledig uitsluitbare omgevingsventilatie met uitgang aan de bovenkant het maximale comfort verzekert, zelfs in de kamer waar de kachel is geïnstalleerd. Dankzij het effectieve automatische reinigingssysteem van de vuurpot, samen met een ruime aslade, is het gewone onderhoud beperkt zonder concessies te doen aan de prestaties. 

De prestaties zijn geoptimaliseerd dankzij de efficiënte PWM-circulatiepomp, de betrouwbare keramische bougie en de talloze detectiesondes om de prestaties te detecteren. Om de toch al rijke uitrusting te voltooien, worden hier tevens nog aan toegevoegd het nieuwe Black Mask display met geïntegreerde wifi voor beheer op afstand met de nieuwe speciaal daarvoor bestemde app “Total Control 2.0”, de handige IR Touch-afstandsbediening en de systeemuitbreidingskaart als optionele accessoire voor een complete integratie van de kachel met de installatie van uw woning en voor een maximaal comfortbeheer in elke kamer.

Costanza Hydro, pellet-thermokachel

Deze nieuwe thermokachel op pellets is een concentraat van technologie en innovatie. De afgesloten verbrandingskamer en het hermetische reservoir zijn een garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid, de keramische bougie verzekert snellere en efficiëntere ontstekingen in de tijd terwijl de omgevingsventilatie die volledig uitsluitbaar en thermostaatbaar is, mij het maximale comfort verzekert zelfs in de ruimte waar de kachel is geïnstalleerd, zonder concessies te doen aan de prestaties die worden afgestaan aan het verwarmingssysteem en ook gegarandeerd worden door de nieuwe hoogrendements-PWM-circulatiepomp. Daarnaast kan ik met het nieuwe display black mask, met geïntegreerd verbindingssysteem op het wifi-netwerk, het toestel controleren zelfs wanneer ik niet thuis ben, dankzij de handige app Total Control 2.0. De bekleding is in staal met top in majolica, beschikbaar in de kleurafwerkingen wit en bordeaux.