Total control

BLACK MASK DISPLAY en app TOTAL CONTROL 2.0

De pelletproducten uitgerust met de nieuwe Display Black Mask, zoals Lucia, Lucia Plus, Costanza Hydro, Isidora Hydro (H16 en H20) en de nieuwe ketels PR en PK, zijn standaard ingericht om verbinding te maken met de app TOTAL CONTROL 2.0. Dit innovatieve display kan, dankzij de geïntegreerde wifi-ontvanger, direct verbinding maken met het netwerk van het huis om met de kachel te communiceren.

NB: het Black Mask display is uitsluitend compatibel met de app Total Control 2.0

 

WIFI-MODULE ZWART LABEL en app TOTAL CONTROL 2.0

De pelletproducten van de laatste generatie zoals Terry Plus, Marilena Plus, Amika, Comfort P70 Air, Comfort P85 en Comfort p85 Plus en de nieuwe pelletkachels Debby, Dahiana, Dahiana Plus, Teorema en Marilena Plus AD kunnen communiceren met de applicatie TOTAL CONTROL 2.0 dankzij de wifi-module – Zwart Label (optioneel). Met deze handige accessoire kan uw kachel verbinding maken met het wifi-netwerk van het huis. 

Meer weten? Bezoek onzespeciale pagina e verifieer de compatibiliteit van uw product op de rekenmachine.

NB: De accessoire wifi-module – Zwart Label is uitsluitend compatibel met de app Total Control 2.0

 

WIFI-MODULE WIT LABEL en app TOTAL CONTROL

Alle andere pelletproducten van het assortiment La Nordica-Extraflame zijn daarentegen compatibel met de nieuwe speciaal daarvoor bestemde accessoire, de wifi-module – wit label; de kachel kan via deze module verbinding maken met het netwerk en communiceren met de app TOTAL CONTROL. Deze nieuwe optionele accessoire, geheel herzien en geactualiseerd ten opzichte van de vorige uitvoering, is ook compatibel met veel van de pelletmodellen die niet meer in productie zijn. 

Alvorens de accessoire te kopen, verifieer de compatibiliteit van uw product door de artikelcode in te voeren en Meer weten? Bezoek de speciale pagina.

NB: De accessoire wifi-module – Wit Label is uitsluitend compatibel met de app Total Control 2.0

 

WERKING VAN DE APPLICATIES

Total Control en Total Control 2.0 zorgen ervoor, dankzij een simpel en intuïtief design, dat u op afstand toegang hebt tot veel functionaliteiten van uw pelletkachel en deze kunt controleren, zoals bijvoorbeeld:

  • Controle van de staat van het product
  • In- en uitschakeling, 
  • Afstelling van het verwarmingsvermogen en temperatuur
  • Instelling van de wekelijkse klokthermostaat. 
  • Ontvangst van waarschuwingen en meldingen (bijv: minimum pelletniveau in het reservoir)

 

DOWNLOADEN VAN DE APPLICATIES

Total Control en Total Control 2.0 zijn beschikbaar voor de apparaten met besturingssysteem Apple en Android. Total Control kan bovendien gemakkelijk via de web app op de pc worden gebruikt. Download nu de versie die compatibel is met uw apparaten.

App Total Control

   

 

App Total Control 2.0