Houtketels en pelletketels

 

PR20 e PR30, de nieuwe Evolution Line pelletketels

De nieuwe lijn La Nordica-Extraflame pelletketels PR (PROFESSIONAL) is het resultaat van een zorgvuldig proces van onderzoek en innovatie dat, dankzij de knowhow van meer dan 50 jaar ervaring in de branche, het mogelijk heeft gemaakt een innovatief, veelzijdig en efficiënt product te realiseren, dat in staat is om op ecologische en economische manier het hele huis te verwarmen zonder concessies te doen aan het gemak en de eenvoud van het beheer ervan. De effectieve automatische reinigingssystemen van de warmtewisselaar met buizenbundel en van de brander, samen met het geïntegreerde asextractie- en samenperssysteem, maken het mogelijk om het gewone onderhoud aanzienlijk te verminderen zonder concessies te doen aan de prestaties. De prestaties zijn geoptimaliseerd dankzij de efficiënte PWM-circulatiepomp, de betrouwbare keramische bougie en de talloze detectiesondes om de prestatiewaarden te detecteren (thermische sonde in verbrandingskamer, niveausonde pelletreservoir en thermische veiligheids- en druksondes).

De standaard aanwezigheid van wieltjes voor de verplaatsing en de handige hydraulische koppelingen die zich direct in het bovenste deel bevinden, vergemakkelijken in hoge mate de installatiewerkzaamheden, zonder voorbij te gaan aan de dubbele keuzemogelijkheid voor de rookuitgang aan de bovenkant of aan de linkerzijkant. Om de toch al rijke uitrusting te voltooien, worden hier tevens nog aan toegevoegd het nieuwe Black Mask display met geïntegreerde wifi voor beheer op afstand met de nieuwe speciaal daarvoor bestemde app “Total Control 2.0”, de handige IR Touch-afstandsbediening en de systeemuitbreidingskaart als optionele accessoire voor een complete integratie van de kachel met de installatie van uw woning en voor een maximaal comfortbeheer in elke kamer.

Deze ketels, beschikbaar in twee verschillende vermogensuitvoeringen (20 en 30 kW), zijn ontworpen om de maximum coëfficiënt, bonus voor de ISDE-subsidiebijdrage, te bereiken en om te voldoen aan de meest restrictieve Europese certificeringen zoals blijkt uit het milieucertificaat (DM186) waarvoor deze producten 5 sterren hebben verkregen, het maximale aantal in hun categorie.

PK15PK20PK30: pelletketels met 5 sterren

Ook de nieuwe lijn La Nordica-Extraflame pelletketels PK (PRATIKA) is uitgerust met effectieve automatische reinigingssystemen van de warmtewisselaar met buizenbundel en van de brander, om het gemak en de eenvoud van het onderhoud te garanderen, zonder concessies te doen aan de prestaties die gegarandeerd worden door de efficiënte PWM-circulatiepomp, de betrouwbare keramische bougie en de talloze sondes die de prestaties detecteren. Ook voor deze modellen wordt de veelzijdigheid in de installatiefase gegarandeerd dankzij de wieltjes voor de verplaatsing, de handige hydraulische koppelingen die zich direct aan de bovenkant bevinden en de dubbele keuzemogelijkheid van de rookuitgang aan de achterkant of aan de linker zijkant. Daarnaast maakt het nieuwe Black Mask-display met ingebouwde wifi het beheer op afstand mogelijk met de nieuwe app “Total Control 2.0”. Deze ketels, beschikbaar in drie verschillende vermogensuitvoeringen (15, 20 en 30 kW), zijn ontworpen om aan de meest restrictieve Europese certificeringen te voldoen en om de maximum coëfficiënt, bonus voor de ISDE-subsidiebijdrage te verkrijgen. Voor de PK 20 is het bijvoorbeeld mogelijk een bijdrage te ontvangen tot € 4590,00 in klimaatzone E. Deze ketels hebben bovendien de 5 sterren behaald van het milieucertificaat (DM186), een zeer significant resultaat

 

PR20 e PR30, de nieuwe Evolution Line pelletketels

De nieuwe lijn La Nordica-Extraflame pelletketels PR (PROFESSIONAL) is het resultaat van een zorgvuldig proces van onderzoek en innovatie dat, dankzij de knowhow van meer dan 50 jaar ervaring in de branche, het mogelijk heeft gemaakt een innovatief, veelzijdig en efficiënt product te realiseren, dat in staat is om op ecologische en economische manier het hele huis te verwarmen zonder concessies te doen aan het gemak en de eenvoud van het beheer ervan. De effectieve automatische reinigingssystemen van de warmtewisselaar met buizenbundel en van de brander, samen met het geïntegreerde asextractie- en samenperssysteem, maken het mogelijk om het gewone onderhoud aanzienlijk te verminderen zonder concessies te doen aan de prestaties. De prestaties zijn geoptimaliseerd dankzij de efficiënte PWM-circulatiepomp, de betrouwbare keramische bougie en de talloze detectiesondes om de prestatiewaarden te detecteren (thermische sonde in verbrandingskamer, niveausonde pelletreservoir en thermische veiligheids- en druksondes).

De standaard aanwezigheid van wieltjes voor de verplaatsing en de handige hydraulische koppelingen die zich direct in het bovenste deel bevinden, vergemakkelijken in hoge mate de installatiewerkzaamheden, zonder voorbij te gaan aan de dubbele keuzemogelijkheid voor de rookuitgang aan de bovenkant of aan de linkerzijkant. Om de toch al rijke uitrusting te voltooien, worden hier tevens nog aan toegevoegd het nieuwe Black Mask display met geïntegreerde wifi voor beheer op afstand met de nieuwe speciaal daarvoor bestemde app “Total Control 2.0”, de handige IR Touch-afstandsbediening en de systeemuitbreidingskaart als optionele accessoire voor een complete integratie van de kachel met de installatie van uw woning en voor een maximaal comfortbeheer in elke kamer.

Deze ketels, beschikbaar in twee verschillende vermogensuitvoeringen (20 en 30 kW), zijn ontworpen om de maximum coëfficiënt, bonus voor de ISDE-subsidiebijdrage, te bereiken en om te voldoen aan de meest restrictieve Europese certificeringen zoals blijkt uit het milieucertificaat (DM186) waarvoor deze producten 5 sterren hebben verkregen, het maximale aantal in hun categorie.