AURA 80 8 KW

Art.nr. 00451
€1 680,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Voorpaneel en bovenkant in gietijzer. Tankdeksel met opening voor sanitair. Zelfreinigende brander. Veiligheidssensoren op deur en tank. Lambrisering met speciale vormgeving. WiFi standaard meegeleverd. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Quartz ontstekingsstekker: Zorgt voor een tot 6 keer snellere ontsteking in vergelijking met een conventionele ontstekingsplug, en zorgt tevens voor een grotere slijtvastheid en een lager elektrisch stroomverbruik.
Het innovatieve automatische reinigingssysteem voor de gepatenteerde vuurhaard dat verbranding met microgasificatie mogelijk maakt. Niet standaard voorzien bij alle modellen.
Alle bekabeling is bekleed met een fibreglas materiaal dat bescherming biedt tegen slijtage en snijden en zeer temperatuurbestendig is.
Het revolutionaire, gepatenteerde verbrandingssysteem dat een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert zonder aan vermogen in te boeten. Wordt niet standaard bij alle modellen geleverd.
Met de geïntegreerde timer kunt u de dagelijkse aan/uit-tijden configureren en
Ontworpen om totale controle, efficiëntie en veiligheid te garanderen.
K Sensor: Het innovatieve automatische reinigingssysteem voor de gepatenteerde vuurhaard dat verbranding met micro-gasificatie mogelijk maakt. Wordt niet standaard bij alle modellen geleverd.
Wifi: MyKlover is de slimme app waarmee u volledige controle over het apparaat hebt, zelfs als u niet thuis bent. Niet standaard geleverd bij alle modellen.
Bewaar dit product voor later