EVOLUTION LINE

Evolution Line, de nieuwe technologische generatie van “intelligente” kachels, stiller, zelfreinigend, veilig en snel reagerend, met bijna onmiddellijke warmte bij het aansteken en vooral gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening:

Stilte zonder verlies van efficiëntie.
Het is mogelijk de omgevingsventilator volledig uit te schakelen om zowel het grootste geluidscomfort als het maximale waterverwarmingsvermogen voor de radiatoren in huis te verkrijgen.
Praktisch: uw kachel reinigt zichzelf.
Een systeem met een innovatieve motor die de verbrandingsresten van de pellets automatisch en zonder tussenkomst van de gebruiker reinigt. Het is alleen nodig de aslade te legen na vele dagen gebruik. Het praktische antwoord op de behoeften van frequente gebruikers.
Veilig: technologie en innovatie voor uw veiligheid.
De kachel is volledig geïsoleerd van de omgeving, zowel voor de toevoer van verbrandingslucht als voor de afvoer van verbrandingsresten, wat een maximale veiligheid en comfort garandeert. Dit bijzondere systeem is te danken aan de hermetische afsluiting van de pelletopslagtank en de verbrandingskamer, met inbegrip van de vuurhaarddeur.
Snel: Onmiddellijke warmte in alle situaties.
Snelle ontsteking in alle weersomstandigheden (koud en vochtig), dankzij de keramische kaars, die meer dan 40% meer kracht afgeeft dan normale niet-keramische componenten en bovendien duizenden ontstekingen garandeert.
Behendig: voor een totaal en comfortabel beheer, zelfs vanuit uw luie stoel.
Evolution Line kachels zijn standaard uitgerust met een “pocket” radiobediening waarmee u alle functies van de kachel volledig kunt bedienen. Dezelfde regeling kan dan worden gebruikt als een thermostaat op afstand: zij leest de temperatuur op de plaats van de “zak”-regeling en beheert de werking tot de gewenste temperatuur op die plaats is bereikt. Het voordeel van deze kachel is dat hij werkt zoals en wanneer u dat wilt, aangezien u hem gemakkelijk en comfortabel kunt bedienen, zelfs vanuit uw luie stoel.
Flexibel: Maximale flexibiliteit in het beheer van het comfort in de ruimte.
De combinatie van de elektronische kaart en de systeemuitbreidingskaart (optioneel) biedt maximale flexibiliteit in het beheer van het thermo-hydraulische systeem en stelt u in staat de verschillende temperaturen in elke kamer van het huis te beheren.
Innovatief: Altijd in contact met de kachel, ook als u niet thuis bent.
De kachel kan ook op afstand worden bediend, dankzij de App: Total Control App (Wi-Fi-module), Easy Access App (GSM-module) en draadloze thermostaat.
Efficiënt: Vermindert de wachttijd voor het opnieuw aansteken.
Dankzij een speciale sensor kunnen de temperatuur en de werkingsomstandigheden van de kachel in real time worden afgelezen, waardoor de kachel minder vaak opnieuw hoeft te worden aangestoken en een optimale verbranding van de pellets wordt gegarandeerd.
Eenvoudig: Regel de prestaties van uw verwarmingssysteem met gemak.
In een warmtepomp is de functie van de pomp het circuleren van het warme water in het verwarmingssysteem. Deze nieuwe generatie circulatiepompen (PWM) bespaart niet alleen op de kosten van elektrische energie, maar communiceert ook voortdurend met de elektronische kaart, die informatie verstrekt over de werkingsstatus van de pomp, zodat deze zich kan aanpassen aan de mogelijke eisen van het systeem: als de circulatiepomp bijvoorbeeld blokkeert, detecteert de verwarming de anomalie en blokkeert ook automatisch. De pomp wordt rechtstreeks bediend via de “pocket”-bediening van de kachel, zonder mechanische tussenkomst op de kachel. De mogelijkheid om de pompconfiguraties aan te passen aan de eisen van elke installatie, maakt een maximale flexibiliteit mogelijk op het gebied van installatie en circuit beheer.


PR 20
PR 20
PR 20
€0,00
PR 30
PR 30
PR 30
€0,00
NEW
ANGY
ANGY
ANGY
€0,00
ILARY
ILARY
ILARY
€0,00
KATIA 11
KATIA 11
KATIA 11
€0,00
KATIA 9
KATIA 9
KATIA 9
€0,00