NIEUW IN 2021
PELLETPRODUCTEN
Bekijk producten
NIEUW IN 2021
HOUTPRODUCTEN
Bekijk producten
Geleverd en geïnstalleerd voor 73€ x 24 maanden
Geld lenen kost ook geld. TAEG 1,99%
Bekijk producten
OUTLET
BESTE PRIJZEN
Bekijk producten
Previous
Next

Premium kwaliteit

Innovatie & design

Alleen het beste voor je huis, vind je bij ons

Topkwaliteit & expertise

Authenticiteit en techniek

Ons verhaal

Welkom bij een van de grootste Belgische online winkels in onze sector. Wij garanderen een breed assortiment producten, die bijna allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien garanderen wij onze klanten producten van hoge kwaliteit en een klantgerichte service. 

BIOCLASS IC 18 KW

Art.nr. 00489
€4 269,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Het BIOCLASS iConnect-gamma bevat een elektronische kaart die standaard kan worden geactiveerd, waardoor een verbinding voor afstandsbediening van de ketel via een smartphone mogelijk wordt.
Daartoe downloadt de gebruiker gewoon een applicatie voor een mobiele telefoon, van waaruit hij onder meer het volgende kan doen
Zet de ketel aan en uit.
Selecteer de gewenste verwarmings- en warmwatertemperatuur.
Ontvang informatie en suggesties.
Programmeer de werkingsduur van het toestel.
Toegang tot uw verbruiksgeschiedenis.
Ontvang waarschuwingen en aanbevelingen voor gebruik.

CONNECTIVITEIT VIA DE "ICONNECT" APPLICATIE

De boilerserie BIOCLASS iC kan via het internet op afstand worden bediend met behulp van een toepassing, op voorwaarde dat een WiFi-netwerk beschikbaar is.
VUURLOGICA
Het gamma BIOCLASS iConnect is uitgerust met een intelligent verbrandingscontrolesysteem, FLAME LOGIC genaamd, dat op elk moment een optimale verbranding garandeert, zelfs als het gebruikte type pellet in de loop van de tijd verandert, en zonder dat de gebruiker op de ketel moet ingrijpen.
GARANTIE
De kwaliteit van de materialen die gebruikt worden voor de constructie van de BIOCLASS ketel laat ons toe een garantie van 5 jaar te geven op het verwarmingslichaam en een garantie van 2 jaar op de hydraulische en elektrische elementen, op voorwaarde dat de inbedrijfstelling uitgevoerd wordt door een door Domusa Teknik erkende vakman.
COMFORT
Deze reeks ketels is uitgerust met een systeem voor asverwijdering uit de smeltkroes en automatische reiniging van de rookgasafvoer, waardoor een groter comfort en absolute gemoedsrust tijdens het gebruik worden verkregen. De in het ontwerp van de brander ontwikkelde technologie maakt het mogelijk resistente as en zelfs onverbrande materialen onder controle te houden, waardoor een lange levensduur en een minimum aan onderhoud van uw toestel wordt gegarandeerd.
ZEER HOGE EFFICIËNTIE
Het verwarmingslichaam van de ketel BIOCLASS IC met zijn specifieke rookgastraject is ontworpen om zoveel mogelijk van de temperatuur in de rookgassen op te nemen en terug te voeren naar het primaire circuit van de ketel en dus van de installatie. De BIOCLASS-ketel is in staat de temperatuur van de rookgassen aanzienlijk te verlagen, waardoor een rendement tot 95,5% kan worden bereikt.
MODULATIE
De BIOCLASS IC-ketel is uitgerust met een ergonomisch regelsysteem met touchscreen dat automatisch het lucht-brandstofmengsel optimaliseert om de vereiste temperatuur in het verwarmingslichaam te verkrijgen met een perfecte verbranding, zelfs bij een laag vermogen. De mogelijkheid om te werken door het vereiste vermogen aan te passen aan de vraag van het systeem biedt een aanzienlijke winst ten opzichte van het jaar. Bovendien draagt de mogelijkheid om een hydraulische regelmodule aan de ketel te koppelen, rekening houdend met de buitentemperatuur, bij tot de besparingen.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

De ketels BIOCLASS IC 18 zijn voorzien van een systeem voor het verwarmen van het retourwater van het verwarmingscircuit in het ketelhuis om elk risico van condensatie te voorkomen. Dit systeem, Hotstream genaamd, verhoogt de temperatuur van het water in het verwarmingscircuit wanneer het terugkeert naar de ketel, waardoor elk risico van condensatie wordt uitgesloten en de levensduur van het toestel wordt verlengd. Dit systeem maakt retourtemperaturen van ten minste 25º mogelijk.
Een brede waaier van optionele hydraulische kits is eveneens beschikbaar om de installatie te vergemakkelijken volgens de vereiste behoeften.
Alle hydraulische kits van het Bio-gamma zijn voorzien van een buitenklimaatregeling met meting van de aanvoertemperatuur, waardoor het comfort en het energieverbruik van de woning worden geoptimaliseerd. Met de uitvoering van de Bio hydraulische kit kunnen verschillende installatieconfiguraties worden gerealiseerd, waaronder die van verschillende zones met verschillende impulstemperaturen met vloerverwarming.
AUTOMATISCHE REINIGING
Er zijn ketels op de markt met automatische reiniging en andere met handmatige reiniging. De reiniging van de BIOCLASS boiler gebeurt automatisch. De
De rookgassen stromen door turbulatoren die ze vertragen om de warmte-uitwisseling te vergroten. Tijdens deze uitwisseling kan as op de turbulatoren worden afgezet.
De BIOCLASS-ketel is uitgerust met een gemotoriseerd hefboomsysteem dat, wanneer het regelmatig wordt geactiveerd, de turbulators schudt, waardoor de as terug in de daarvoor bestemde aslade valt.
De brander is uitgerust met een automatisch asverwijderingssysteem. Het onderste deel van de verbrandingskroes is uitgerust met een reinigingssysteem dat de as regelmatig, zelfs tijdens de verbranding, van de vuurhaard naar de aslade brengt, waardoor het verbruik van de ketel wordt verminderd.
Bewaar dit product voor later

De nieuwe generatie kachels

Voor een warme woonkamer

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €100.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.