Expertise

Bezorging

Een pelletkachel zet u niet zomaar even in de koffer van de auto. Pelletkachels zijn zwaar en nemen veel plaats in beslag. Daarom regelen wij graag voor u de levering aan huis.

Eigen bezorgservice

Ecogy vindt het belangrijk dat u uw bestelling snel geleverd krijgt. Onze eigen bezorgservice levert binnen 48 uur de pelletkachel bij u thuis, mits het bestelde product op voorraad is in ons magazijn. Wij bezorgen in heel België?. Moest u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

 Installatie

Kiest u voor een installatie door Ecogy? Dan is van bezorging geen sprake. Als de installateur de Ecogy komt installeren, neemt hij de pelletkachel en alle toebehoren voor de installatie zelf mee.

Wilt u toch de pelletkachel door ons laten installeren nadat de pelletakachel al is bezorgd? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij leggen de focus op een ultieme service. U kunt altijd een beroep doen op onze dienstverlening. Neem even contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Bij twijfel komen we liever eerst even langs om de situatie te bekijken.

Vergeet ook niet dat in sommige gevallen de installatie door een erkend installateur vereist is. Bijvoorbeeld voor uw verzekering. Ook de garantie komt vaak te vervallen als de pelletkachel niet aantoonbaar door een erkend installateur in geïnstalleerd.

Service

Laat uw pelletkachel jaarlijks onderhouden voor een correcte werking. Wilt u zeker zijn van een lange levensduur van uw pelletkachel? Dan kunt u het beste een onderhoudsovereenkomst afsluiten. De meeste kwaliteit merken pelletkachels verplichten het overigens ook om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.

Garantie

Bovendien om aanspraak te kunnen maken op garantie van uw pelletkachel dient u te allen tijde aan te kunnen tonen dat uw pelletkachel jaarlijks wordt onderhouden door een erkend bedrijf en conform de fabrieksvoorschriften.

Al onze installateurs van Ecogy hebben een interne opleiding gehad en worden jaarlijks bijgeschoold door technische medewerkers van diverse merken. Op deze manier weten wij exact hoe uw pelletkachel functioneert. Als u een pelletkachel onderhoudsovereenkomst afsluit, bent u dus verzekerd van een correcte werking van uw pelletkachel.

Goed onderhoud is specialistenwerk, niet alleen wordt de levensduur van uw pelletkachel verlengd, ook verbruikt een goed onderhouden pelletkachel minder brandstof en is daarom beter voor het milieu.

Voor een vast bedrag van € 210,- per jaar bent u verzekerd van ongestoord warmtegenot. Een pelletkachel onderhoudsovereenkomst bestaat uit:

•   Reinigen van kachel en binnenwerk
•   Reinigen van het volledige rookkanaal
•   Reinigen van ventilatoren
•   Reinigen van in- en uitlaatkanalen
•   Controleren en bijstellen van technisch systeem ( indien nodig )
•   Gratis update van software

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden