NIEUW IN 2021
PELLETPRODUCTEN
Bekijk producten
NIEUW IN 2021
HOUTPRODUCTEN
Bekijk producten
Geleverd en geïnstalleerd voor 73€ x 24 maanden
Geld lenen kost ook geld. TAEG 1,99%
Bekijk producten
OUTLET
BESTE PRIJZEN
Bekijk producten
Previous
Next

Premium kwaliteit

Innovatie & design

Alleen het beste voor je huis, vind je bij ons

Topkwaliteit & expertise

Authenticiteit en techniek

Ons verhaal

Welkom bij een van de grootste Belgische online winkels in onze sector. Wij garanderen een breed assortiment producten, die bijna allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien garanderen wij onze klanten producten van hoge kwaliteit en een klantgerichte service. 

DUALTHERM 25

Art.nr. 00486
€6 280,00
Op voorraad
1
Productgegevens

DOMUSA TEKNIK introduceert op de markt van de biomassaverwarming een innoverende oplossing die het gebruik van twee soorten brandstof in één enkel product combineert, met al het comfort en de prestaties van een automatische ketel. De DUALTHERM is uitgerust met een reserve aan houtpelletbrandstof voor een gebruiksautonomie naar keuze van de verbruiker. Het is een pelletketel met een verbrandingskamer die is voorbereid om te werken met brandhout als alternatieve brandstof.

De voordelen van Dual Therm :

ECONOMIE
De technologische innovatie die DOMUSA TEKNIK in de Dualtherm-ketel heeft gebracht, maakt een concurrerende aankoopprijs mogelijk die, in combinatie met het gebruik van twee verschillende zuinige brandstoffen, de kosten van uw initiële investering zeer snel compenseert.
AUTONOMIE
Het gebruik van pellets of houtblokken vermindert automatisch de afhankelijkheid van houtblokken en draagt bij tot een hogere bedrijfsautonomie.
COMFORT
Dankzij deze ketel kunt u profiteren van het gebruik van houtblokken, met hetzelfde comfort dat een automatische pelletketel biedt
Bewaar dit product voor later

De nieuwe generatie kachels

Voor een warme woonkamer

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €100.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.